Historia
 
 

Kuntosali Avancia Gym (nykyinen Liikuntakeskus Likea) on perustettu 1988. Jo kahdenkymmenen vuoden ajan se on liikuttanut niin ulko- kuin paikkakuntalaisiakin. Nykyiselle omistajalleen Risto Lahtiselle yritys siirtyi vuonna 1993.

Alusta alkaen palveluihin ovat kuuluneet kuntosali- ja solariumpalvelut. Toiminta laajeni v.1996 loppuvuodesta, kun Risto lisäsi palveluihin hieronnan. Hän kouluttautui Hieronta-Akatemiassa hierontaterapeutiksi.

Yritys on toiminut Keski-Suomessa, Suolahdessa kolmella eri paikalla. Alkuun kuntosali sijaitsi Suolahden keskustassa silloisen ruokakauppa Tennan alakerrassa.Telakkakadulle, Uimahallin yhteyteen siirryttiin vuonna 1996.Kolmanteen, nykyiseen paikkaansa yritys siirtyi maaliskuussa 2008.

Uudet tilat sijaitsevat keskellä Suolahden keskustaa Ostokeskuksessa. Kuntosalitilaa on n.300m2 .Kahdessa kerroksessa oleva kuntosali on hyvin varusteltu, jossa ilmastointi ei petä. Uutuutena Gym80:n circular-kiertoharjoittelusarja. Siistit ja puhtaat pukuhuoneet, pesuhuoneet ja saunat, jotka ovat aina asiakkaiden käytössä. Lisäksi tehokas solarium sekä hierontapalvelut. Vastaanotostamme löydät myös Leaderin lisäravinteet.

Liikuntakeskus Likean kanssa samassa yhteydessä toimii useasta yrityksestä koostuva Hyvinvointikeskus.